0878887964
tamidi2014@gmail.com

Покривки

Тази категория включва всички видове и размери покривки за маса, изработени от габардин, а също така и най-новото ни предложение  - покривки за легло изработени от канаваца. Всички те имат изображения от мотивите на колекцията „Дъгата в мен“ и хармонизират пространството, внасяйки пъстрота, енергия и настроение.

Приготвянето, сервирането и консумирането на храна са процеси, които ме вълнуват, защото зная колко са важни за нашето здраве.

В миналото нашите предци са произвеждали продуктите със собствените си ръце, приготвяли са храната с Любов и преди да я консумират са отправяли молитва с Благодарност.

Тази храна е  Благословена.

В забързаното ни ежедневие, с продуктите от супермаркета, с телевизора в трапезарията и с разговорите за проблемите от деня, дали даваме такава храна на нашите семейства? И сещаме ли се дори за миг поне да Благодарим?

Вярвам, че поставяйки блюдото с храна върху мандала ще върнем фокуса върху най-важното за този момент, ще структурираме храната и напитките си за наше най-висше благо. Това е моето отношение и с радост го споделям с вас.

Създаването на покривки също е творчески процес, в който участвате и вие с вашите предпочитания и нужди.

Ние ви представяме идеята, а вие може да изберете мотива – мандала, да дадете размерите на вашата маса и да изработим специално за вас, вашата уникална покривка.

При покривките за легло изработихме два варианта в размери 150/200см. , по една от двете големи групи „Мандали“ и „Космос“ .

 Ако идеята ви допада, вие избирате мотив и ни давате размер, а ние създаваме покривка, специално за вас.

Tamidi-logo-white
Created By Webdesign-123.com
00
Item added Item updated Item removed

Нямате артикули в количката.

cross